Στις επεμβάσεις αντικατάστασης των καρδιακών βαλβίδων χρησιμοποιούνται διάφοροι τύποι βαλβίδων. Ο Χριστόφορος Σ. Κωτούλας, καρδιοχειρουργός, διευθυντής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Καρδιάς στο Metropolitan General, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργών Θώρακος, Καρδίας & Αγγείων, μας αναλύει παρακάτω  6+1 σημεία που θα βοηθήσουν τον ασθενή να επιλέξει την κατάλληλη για την περίπτωσή του βαλβίδα.

 

Την Παρασκευή 15 Νοεμβρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ελάχιστα επεμβατική αντικατάσταση αορτικής βαλβίδας και ανιούσας αορτής με μόσχευμα στην Αθήνα! Θα ήθελα να ευχαριστήσω Γιάννη Παναγιωτου, τον Βασίλη Κυριακοπουλο, τον Γιώργο Καγιαλαρη, τη Βικυ Βασιλειαδου, την Αργυρώ Αρώνη, την Πολυξένη Ζώτου, τον Κωνσταντίνο Γκισούλη, την Κατερίνα Χα'ι'δοπουλου και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό της καρδιοχειρουργικής Μ.Ε.Θ. στο 401 ΓΣΝΑ!

Η Κλινική Ελάχιστα Επεμβατικής Χειρουργικής Καρδιάς - Θώρακος του Metropolitan General στελεχώνεται από διακεκριμένο επιστημονικό προσωπικό.

Στελέχωση

Διευθυντής:
Χριστοφορος Κωτούλας, Χειρουργός Καρδιάς - Θώρακος

Αναπλ. Διευθυντής:
Ιωάννης Παναγιώτου, Χειρουργός Καρδιάς - Θώρακος

Tηλ. επικοινωνίας: 210 650 2127

email επικοινωνίας: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

https://www.metropolitan-general.gr/