Αξιότιμε κύριε Κωτούλα,
Γιατρέ,
Με την παρούσα θέλω να σας εκφράσω την βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου για την εξαιρετικά επιτυχημένη επέμβαση καρδιάς του παππού μου Διονυσίου Κ. καθώς και για την ανάληψη της επέμβασης αυτής. 
Διαβάζοντας και μαθαίνοντας για την πάθηση του παππού μου και τους τρόπους αντιμετώπισης αντιλήφθηκα πως η αντιμετώπιση της θα μπορούσε να γίνει μόνο με χειρουργική επέμβαση, γεγονός το οποίο είχε συνταράξει τόσο την οικογένεια μου όσο και εμένα έχοντας υπόψιν μας την ηλικία αλλά και τον βαθμό δυσκολίας. Αναζητώντας για τον άνθρωπο που θα μπορούσε να μας βοηθήσει, δεν θα μπορούσε να μου παρουσιαστεί άλλο παρά μόνον το δικό σας βιογραφικό. Διαβάζοντας τα επιτεύγματα σας, τις δεκάδες ευχαριστίες ασθενών, το επίπεδο της εξειδίκευσης αλλά ακόμα και τις εξαιρετικές γνώμες των συναδέλφων σας, ήμασταν σίγουροι πως θα ήσασταν ο πλέον ιδανικότερος για να αναλάβει την επέμβαση. Γνωρίζοντας σας και προσωπικά, επιβεβαιωθήκαμε καθώς μας εμπνεύσατε τεράστια εμπιστοσύνη και θάρρος να προχωρήσουμε μαζί σας. Μέτα το πέρας της επιτυχημένης αυτής επέμβασης, ήσασταν διαθέσιμος και πάντα δίπλα μας καθ’όλη την διάρκεια της νοσηλείας του παππού μου στο νοσοκομείο όσο και τώρα εκτός αυτού, δίνοντας μας έτσι την εντύπωση του πραγματικού ενδιαφέροντος προς το πρόσωπό του και προς την ομαλή ανάρρωσή του. 
Σκεπτόμενος για το πόσο εύθραυστοι είμαστε οι άνθρωποι αλλά και για την παράλληλη τεράστια αγάπη που δείχνουμε για την ζωή, αντιλαμβάνομαι το μέγεθος της βαρύτητας του επαγγέλματός σας σε φιλοσοφικό επίπεδο και όχι μόνο. Ένα επάγγελμα που έχει ευλογηθεί από τους θεούς καθώς δίνετε και παρατείνετε ζωές που εκ των πραγμάτων δεν θα υπήρχαν αν δεν είχατε παρέμβει εσείς, με όλες σας τις αρετές που σας διέπουν, οι οποίες μαζί με τις ευλογιές των ασθενών σας και την αφοσίωσή σας στην επιστήμη σας καθιστούν δικαίως στους πλέον επιφανείς γιατρούς της χώρας μας.
Ευχαριστώ και πάλι εσάς και την ομάδα σας.
Εκ μέρους και της οικογένειάς μου,
Με βαθύτατη εκτίμηση,
Διόδωρος Κ.